Projektledelse og projektstyring af byggeri

GOD BYGGE­LEDELSE HAR ALDRIG VÆRET VIGTIGERE END NU

I byggesektoren står der store summer og prestige på spil. Tidsfrister og krav bliver strammere, og små fejltrin kan koste dyrt, og derfor er dyder som ordholdenhed, tillid og transparens afgørende for at komme helt i mål med succes.

Hos 3L Entreprise skaber vi værdi for kunder og leverandører ved at arbejde efter et sæt retningslinjer – fra opstart til aflevering – der bygger på bedste praksis, gennemprøvede processer og minutiøs opfølgning på små og store projekter.

Vi trives med de faglige udfordringer inden for detailhandel og boligbyggeri. Ofte skal vi få et kompliceret puslespil til at gå op i forhold til om- og nybygninger, hvor der ikke alene er procestekniske krav, men også stramme deadlines.

Vores svar er at tilbyde en transparent og troværdig proces og en vidensbaseret tilgang til alle fag. Læg dertil en agil organisation med korte kommandoveje og en insisteren på at finde partnere, der er det ideelle match. 

Kontakt os, og få en personlig præsentation

Vores eksistensberettigelse

Image

Vi er lønsomme for alle involverede partnere

Image

Vi skaber værdi for kunder og leverandører

Image

Vi udviser tillid, trans­parens og troværdighed

Image

Vi agerer forudseende og kvalitetsbevidste

Image

Vi er altid engagerede og fagligt dedikerede

Image

Vi har korte kommando­veje for vores kunder

Image

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling

Image

Vores dedikerede medarbejdere

LEDELSE

Lars Pedersen

Lars Pedersen

Adm. direktør, Ingeniør, Bac. Eng.

Uddannet ingeniør med mangeårig karriere inden for bygge­branchen. Lars har været ”bordet rundt” som rådgiver, bygherre og entreprenør. Han har arbejdet i både ingeniørvirksomheder, inden for development og som direktør og partner i en større entreprise­virksomhed.

Niels Nedergaard

Niels Nedergaard

Controller

Løser en bred vifte af opgaver for 3L Entreprise som controller på deltid. Niels er tidligere adm. direktør Armton A/S, Koncernøkonomidirektør NCC Danmark, Senior Vice President, NCC AF Housing, Stockholm, bestyrelsesposter i en række danske byggevirksomheder.

PÅ BYGGE­PLADSEN

Kristian Holm Pedersen

Kristian Holm Pedersen

Byggeleder

Kristian elsker udfordringer og forstår at holde de komplekse projekter på sporet. Har karrieremæssigt været omkring handel/engros, salg af it-ydelser/-projekter, selvstændig håndværksvirksomhed og som projektleder/afdelingsleder i håndværksvirksomheder. 

Projektleder Hannah Rebecca Smith

Hannah Rebecca Wisbom

Bygningskonstruktør (ATCM), Assisterende byggeleder

Udarbejder tekniske tegninger i form af planer, sektioner, facade tegninger samt detalje tegninger både i 2D og 3D. Speciale i bæredygtige materialer og minimering af byggeaffald.

 

Formand for oprydningsteamet Jarl Aagaard

Jarl Aagaard

Formand for oprydningsteamet

Oprydningstemaet sørger for byggepladsen er opryddet så byggeprocessen forløber planmæssigt

Eik Ring

Byggeleder

ADMINI­STRATION

Helle Noer

Helle Noer

Regnskab

Har arbejdet med regnskab i entreprenørbranchen i over 30 år. Har 110 procent styr på tal, kolonner og god regnskabsskik. Helle er en uvurderlig brik i teamet bag 3L Entreprise, hvor hun sørger for, at der er styr på baglandet og budgetterne.